Even voorstellen

Even voorstellen

Roel van der Giessen heeft inmiddels 30 jaar lang ervaring in de Automotive. Zijn kennis en liefde voor auto’s is hem met de pap lepel ingegoten. Zijn vader is 45 jaar werkzaam geweest bij een grote BMW dealer. Hier heeft hij dan ook de basis gelegd voor zijn carrière binnen de Automotive. “Als kind wist ik het al heel snel, ik wil met auto’s bezig zijn!”

Na bij een aantal grote dealerholdings diverse commerciële functies te hebben ingevuld waarbij de laatste 6 jaar als occasion manager was het tijd voor de volgende stap. Gebruik maken van een jarenlang opgebouwd netwerk en de wens van de klant als zijn doel te zien. Door de jarenlange ervaring en het netwerk wat is opgebouwd weet hij precies waar hij terecht kan om deze wens te vervullen. Persoonlijke contact en vertrouwen zijn hierbij de sleutelwoorden.

“Ik wil de klant ontzorgen en helpen zijn wens te vervullen”

Inmiddels zijn er sinds de oprichting op 01-10-2018 van VDG Automotive veel ontwikkelingen  geweest waaronder het toetreden in het bedrijf van zijn vrouw Jannette van der Giessen op 01- 01-2020.  Jannette heeft ook langdurige Automotive achtergrond en is bij diverse grote dealerholdings werkzaam geweest. Jannettte heeft ook kennis van techniek en schade wat de combinatie tussen beide tot een echt succes maakt.

“Jannette is mijn steun en toeverlaat en wij zijn een hecht team zowel privé als zakelijk”

Op 01-01-2024 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar niet alleen de verkoop in de B2B markt maar richten wij ons nu ook op de B2C markt. U bent als particulier dan ook van harte welkom om op een informele manier en met aandacht voor u de juiste auto voor u te vinden. Heeft u een leuke occasion gezien in onze voorraad? Laat het ons weten en wij maken graag een afspraak.

Liever een afspraak in de avond of in het weekend?  Geen probleem, in overleg staan wij voor u klaar.

Nieuwsgierig naar onze voorraad en wie zij zijn? Kom gerust langs ( op afspraak) en wij hebben de koffie voor u klaar staan!

Groet
Team VDG Automotive
Roel en Jannette Van der Giessen